Download Burgernet MOD APK v4.2.3 [] for Android

Name Burgernet
Category Tools
Size 9.2MB
Popularity 7893
Publisher Landelijk Programmabureau Burgernet
Score 6.0
Publish Date 24/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play Burgernet Google Play

Mod Info:

Burgernet

Burgernet Game Introduction :

Bedankt voor uw deelname aan Burgernet. We werken voortdurend aan verbeteringen en fixes voor onze app.
Het is belangrijk om de Burgernetapp te updaten naar deze nieuwe versie omdat we een aantal belangrijke fixes hebben gedaan.
Wij stellen het op prijs als u een beoordeling achterlaat wanneer u tevreden bent over de Burgernetapp: hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat een verdacht of een vermist persoon wordt gevonden.
Hoe werkt het?
Download de Burgernetapp en werk samen met uw gemeente en politie aan de veiligheid in uw buurt.
Hoe meer mensen aan Burgernetacties deelnemen, hoe groter de kans dat de politie snel een verdacht of vermist persoon kan opsporen. Op dit moment wordt al 1 op de 10 Burgernetacties opgelost dankzij tips van deelnemers.
Na een melding van bijvoorbeeld een inbraak, overval of een vermist kind, kan de politie een Burgernetactie starten. Burgernet appgebruikers ontvangen een bericht met het verzoek uit te kijken naar een persoon of voertuig. Informatie hierover kunnen Burgernet appgebruikers direct doorgeven aan de politie.
Appgebruikers hoeven zich niet aan te melden bij Burgernet, de app is direct te gebruiken. Het gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij verminderen. Wilt u meer informatie over incidenten in de buurt? Meld u dan aan als deelnemer op www.Burgernet.nl.

Burgernet Game screenshot :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *